By using our website, you consent to the use of cookies in accordance with the Cookie Policy.

(Hungarian) Workout Tips and Advice

Nincs is annál kiábrándítóbb, amikor lapos, vagy kockás hasra vágyunk, rengeteg időt töltünk az edzőteremben, és mégsem látjuk erőfeszítéseink eredményét. Az az igazság, hogy amikor erre a célra fókuszálunk, több bakit is ellőhetünk, amik háráltathatják a fejlődésünket. Nézzük, melyek ezek!

Testmozgás után nem eszel? Öreg hiba! Fogyassz el legalább egy proteinturmixot! Azok, akik edzés után fehérjeshake-et isznak, több izomtömeget építenek, és közel 50%-kal több zsírt égetnek. Az edzés utáni első 30-60 perc kritikus, mert ilyenkor az izmok sokkal fogékonyabbak az aminosavakra, amelyek a szervezet fehérjéinek alapkövei.

Nem csak a kardiózásból áll a világ! Kombináld a kardiót a súlyzós edzéssel, vagy iktass be erősítő edzéseket is a heti tervedbe.

Használsz súlyokat? Lehet, hogy túl könnyűek! Ha rendszeresen edzel, ajánlott fokozatosan emelni a használt súlyokon. Arra viszont fontos ügyelned, hogy kizárólag addig emelj, amíg biztonságosan és helyesen tudod végrehajtani a gyakorlatokat.

Nem szerepel a heti terveid között egy intervall edzés? Hogy miért? Egy váltakozó intenzitású szakaszokból felépülő edzés után akár 24 órával is égetheti a szervezeted a zsírt.

Túl sokat pihensz két gyakorlat között.

Túl keményen és túl sokat edzel. A túledzés létező és kockázatos jelenség, ugyanis az izmainknak is szüksége van pihenésre a felépüléshez. Ha nem pihensz eleget, jócskán növelheted a sérülések kockázatát.

Ha magadra ismertél valamelyik pont alapján, akkor sincs semmi gond! Holnap egy új nap vár rád és új lehetőségek! Jó edzést és kitartást kívánunk!

#laposhas #kockáshas #weightloss #abs #tflatstomach

Search