Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Szállítás

Szállítás és annak költsége

Jelenleg a megrendelt csomag kiszállíttatása a GLS Futárszolgálat közreműködésével történik. Személyes átvételre-átadásra alkalmas telephely hiányában nincs lehetőség.

A megrendelt termékek fizetésére előre utalás, vagy utánvét formájában lehetséges.

A futárszolgálat naponta viszi el a már összekészített csomagokat. Személyes átvételre a webáruházban nincs lehetőség. A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megadott szállítási napon (a rendelés befogadásától számított 1 vagy 2 nap) napközben, 8.00-16.00 között fogadni tudják az utánvétes küldeményt! Fontos megadni egy olyan telefonszámot is, ahol napközben akár cégünk, akár a futárszolgálat munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő nehézségek kezelése érdekében.

Az adott munkanapon 14.00 óráig beérkezett, illetve befogadott megrendeléseket aznap munkatársaink összeállítják és átadják a Futárszolgálatnak.
Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás!

Amennyiben valamilyen okból a megrendelő illetve a feltüntetett címzett nem tartózkodik a megadott helyen a kiszállítás időpontjában, a futárszolgálat a megrendelő által megadott telefonszámon egyeztet vele a küldemény ismételt kiszállításával kapcsolatban.
FONTOS! A futárszolgálat még kétszer kísérli meg újra a kiszállítást, ezután visszahozza a csomagot a feladónak. Ha másodszor sem sikerül kézbesíteni a csomagot, és ebből kifolyólag újból kéri a csomag kiküldését, azt az ismételt szállítás költségének megtérítése esetében, előre fizetéssel áll módunkban megtenni.

A díjmentes szállítás feltétele

Amennyiben a rendelés értéke eléri, vagy meghaladja a 14.000 Ft értéket, úgy a kiszállítás díjmentes.

Egyéb esetekben a szállítás költsége 990 Ft + ÁFA.

A szállítási díj határozott vagy határozatlan idejű akciók keretében vagy más feltételek teljesülése mellett kedvezményesebb lehet a fentebb leírtaktól, vagy akár teljesen ingyenes is lehet. A szállítással kapcsolatos aktuális akcióinkról bővebben a Szállítási feltételek cikkünkben olvashat.

Szállítási határidők

A termékekből készleteket tartunk. Átlagos esetben a megrendelt terméket 1 munkanap alatt ki tudjuk szállíttatni. Amennyiben erre nincs lehetőség, akkor a munkatársunk e-mail-ben vagy telefonon értesíti Önt arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy: – az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot ezen termék nélkül küldjük el, vagy azt egy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válasszon. Garantáljuk, hogy minden esetben az Ön érdekeit tartjuk a legfontosabbnak.

A rendeléseket gyorsan és precízen kezeljük. Néhány esetben a mi hibánkon kívül (pl. ha a megrendelő nem ad meg telefonszámot és több e-mail-ünkre sem válaszol) nem tudjuk a rendelést kellő sebességgel feldolgozni. Minden olyan esetet, amikor a rendelést a mi vagy a beszállítónk hibájából nem teljesítettük vagy rontottuk el, teljes rugalmassággal kezelünk vagy pénz visszafizetési garanciával élünk.

Fizetés előre utalással

Amennyiben Ön ezt a fizetési módozatot választja rendelése feladása során, úgy amikor elküldte a rendelését, a rendelésről kapott visszaigazoló e-mail elején elküldjük Önnek a bankszámlaszámunkat, ahova a rendelés értékét küldeni. Kérjük, az utalás megjegyzés rovatába írja be rendelésének sorszámát, valamint a nevét, hogy az átutalás beérkezésekor könnyedén be tudjuk azonosítani befizetését.

Átutalásának beérkezésekor összekészítjük csomagját kézbesítésre.

Fizetés utánvéttel

Amennyiben Ön ezt a fizetési módozatot választja rendelése feladása során, akkor a csomagot kiszállításkor a futárnak kell majd megfizetnie, készpénzben.