By using our website, you consent to the use of cookies in accordance with the Cookie Policy.

Intra Workout Decaffeinated Energizer + Gift HMB Endurance Enhancer

Men's START Pack

Total: € 21.75
instead € 14.25
Discount: 34%

 

Protein Time Laktózmentes Fehérje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intra Work-out koffeinmentes energizáló

 

 

 

 

 

 

Az Intra Workout italport azért fejlesztettük ki, hogy segítsünk neked abban, hogy minden edzéseden hatékony legyél.

Ez a termék segít abban, hogy:

 • nagyobb intenzitással dolgozz
 • ne fáradj el olyan hamar
 • gyorsabban regenerálódj a gyakorlatok között
 • az erőszint növekedjen

Ez nem mindig könnyű. Néha a szervezetünk nem akar minket támogatni abban, hogy a lehető legjobb és leghatékonyabb módon helyt tudjunk állni az edzéseken. Arra vágysz, hogy a lehető legjobb formádat mutasd az edzésen? Minden erőddel és sejteddel jelen akarsz lenni? Mi azonban tudunk egy megoldást. Egy olyan italport, ami segít Neked abban, hogy a legjobb formádat hozd.

A MARATHONTIME Intra Workout kifejezettten sportolóknak kifejlesztett, bizonyítottan hatásos prémium alapanyagokból gondosan összeválogatott edzés közbeni formula, mely azonnali segítség a fizikai és mentális fáradtság-küszöb kitolásában, energizálásban, erőnövelésben. A Japánban kifejlesztett többszörösen elágazó láncú Ciklikus Dextrin gyors és hosszantartó energiát biztosító szénhidrátforrás, a betain, BCAA, béta-alanin, L-Citrullin, L-Glutamin, DL-almasav, kreatin, taurin, AAKG kombinációja verhetetlen (NO) fokozó, elősegítik az izmok fokozott bedurranását és a száraz izomtömeg növelést. A számos, nagy mennyiségben hozzáadott ásványi anyag, a nyomelemekben gazdag pink himalája só, a legkiválóbb természetes hidratáló tulajdonsággal rendelkező kókuszvíz, a kékszőlőmag, C-vitamin antioxidáns tulajdonságai és a mindezek felszívódását segítő feketebors kivonat segítenek a legtöbbet kihozni az edzésedből.

 

 

1. Betain anhidrát (fermentált)

Fermentációval állítják elő, amely szabadalmazott technológia,  megőrzi a kiváló minőséget, tisztaságot és természetes formát.

Betain anhidrát  a szervezetben a káros anyagok lebontására használják. A máj egészségének elősegítésére és az atlétikai teljesítmény javítására használják. A száj egészségének javítására is alkalmazták, szájvízként vagy fogkrémként használható.

2. Ciklikus klaszter-dextrin (HBCD)

Gyors és hosszantartó energiát biztosító szénhidrátforrás. Glükóz, maltodextrin szerepét tölti be, azon kívül, hogy A HBCD igazoltan képes növelni a teljesítményt és csökkenti az észlelt fáradtság szintjét (RPE).* A glükóz használatával összehasonlítva, ha HBCD-t alkalmazunk az edzések során, akkor kisebb stressz hormon választ és csökkent (gyulladásos) citokin szintet érünk el.**

3. Béta-alanin (fermentált)

Fermentációval állítják elő, amely szabadalmazott technológia,  megőrzi a kiváló minőséget, tisztaságot és természetes formát.

A béta-alanin a karnozin elő anyaga. A karnozin-szint növelése kiegészítéssel egyre nagyobb mértékben használt eszköz a tájékozott atléták és testépítők között. A karnozin megtalálható a vázizomzatban, elsődlegesen a II-es típusú, gyors összehúzódású izomrostokban.

4. L-Leucin

5. L-Izoleucin

6. L-Valin

= Mikronizált BCAA 2:1:1 (fermentált) 

A Mikronizált BCAA-t fermentációval állítják elő, amely szabadalmazott technológia,  megőrzi a kiváló minőséget, tisztaságot és természetes formát.

Az izoleucin, leucin és valin három esszenciális aminosav, melyek együtt alkotják az úgynevezett elágazó láncú aminosavak (BCAA) csoportját. Kifejezetten ajánlott nagy intenzitású vagy hosszan tartó edzések előtt, közben és után férfiak és nők számára egyaránt. 

A mikronizálás során a részecskék egy, az általánosnál drágább eljárás során sokkal kisebb részecskék lesznek, ami jobb felszívódást és hasznosulást biztosít az edzések során.

7. L-Ctrulin (fermentált)

Az L-citrullint fermentációval állítják elő, amely szabadalmazott technológia,  megőrzi a kiváló minőséget, tisztaságot és természetes formát.

A citrullin ösztönzi az NO (nitrogén-oxid) előállítást, a maximális bedurranást.

8. Mikronizált Kreatin Monohidrát

A mikronizálás során a részecskék egy, az általánosnál drágább eljárás során sokkal kisebb részecskék lesznek, ami jobb felszívódást és hasznosulást biztosít az edzések során.

A kreatin tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél. A kedvező hatás napi 3g kreatin bevitelével érhető el.

9. L-Glutamin

Fizikai aktivitás hatására a test aminosavakat kezd lebontani az izomszövetekben. Ezt a folyamatot nevezik katabolizmusnak. A glutamin a legnagyobb mennyiségben megtalálható aminosav izomszöveteiben, és edzést követően jelentősen lecsökkenhet szintje.

10. L-Glicin

A glicin egy nem-esszenciális aminosav, ami természetes módon megtalálható a fehérjében, ami hozzájárulhat az izomtömeg építéséhez és fenntartásához.

11. Taurin

A taurin egy természetesen előforduló aminosav a szervezetben és nagy koncentrációban megtalálható a fehérvérsejtekben, a vázizmokban, a központi idegrendszerben, valamint a szívizomban.

12. Dl-Almasav

 (NO) fokozó, elősegíti az izmok fokozott bedurranását és a száraz izomtömeg növelést.

13. Kókusz víz por (Fermentált)

A legkiválóbb természetes hidratáló tulajdonsággal rendelkezik.  Fermentációval állítják elő, amely szabadalmazott technológia,  megőrzi a kiváló minőséget, tisztaságot és természetes formát.

14. AAKG 2:1 L-arginin alfa-ketoglutarát

Az Arginin Alfa-Ketoglutarát (AAKG) az arginin aminosav és az alfa-ketoglutarát sav kötése, egy nitrogén oxid prekurzor és egy népszerű hatóanyag edzés előtti formulákban.

És miben más a mi AAKG aminosavunk? Két arginin molekula kapcsolódik egy alfa-ketoglutarát molekulához (azaz 2:1) - ellentétben számos 1:1 formulához a piacon.

15. Viniseera®

Kékszőlőmagolaj, kíméletes hideg sajtolással készült, adalékanyag mentes természetes élelmiszer. A sajtolás során megőrzi magas E-vitamin és többszörösen telítetlen zsírsav tartalmát.

16. Feketebors-kivonat

Segítheti a 25 értékes összetevő felszívódását.

17. Pink himalája só

Nyomelemekben gazdag. 

18. C-vitamin

A C-vitamint szervezetünk nem képes előállítani, ezért nagyon fontos, hogy megfelelő mennyiségben fogyasszunk belőle.
A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer megfelelő működéséhez, a szervezet számos anyagcsere folyamatában nélkülözhetetlen. A C-vitamin segít a fáradtság és a kifáradás leküzdésében, szerepe van az egészséges bőr, inak és csontok kialakulásában, valamint a sebgyógyulásban fontos szerepet játszó kollagén termelésben.

19. Vas

A vas szerepet játszik a sejtosztódásban és részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, részt vesz a normál oxigénszállításban. Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez és a normál szellemi működés fenntartásához. 

20. Jód

A jód alapvető eleme a pajzsmirigyhormonoknak, amelyek az anyagcserefolyamatokat, a növekedést, a szellemi fejlődést és a fehérjeszintézist szabályozzák.

21. Cink

A cinket legnagyobb koncentrációban a szem, a haj és a férfi nemi mirigyek tartalmazzák, megtalálható a májban, vesében, izomban, bőrben és a csontokban.

A cink hozzájárul a normál DNS szintézishez, szerepet játszik a sejtosztódásban. Részt vesz a zsírsavak és a szénhidrátok normál anyagcseréjében és a normál fehérjeszintézisben.

Részt vesz az A-vitamin normál anyagcseréjében és hozzájárul az egészséges látás fenntartásához. A cink hozzájárul a haj, a köröm és a bőr normál állapotának fenntartásához. 

A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában.

A cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

22. Szelén

A szelén támogatja az immunrendszer és a pajzsmirigy normál működését. Hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához. A szelén részt vesz a normál spermaképződésben, továbbá hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

23. Mangán

Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez és részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A mangán hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és a normál kötőszövet-képződéshez.

24. Króm

A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, továbbá hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

25. Molibdén

A molibdén hozzájárul a kéntartalmú aminosavak normál anyagcseréjéhez, úgymint metionin és cisztein.

 

 

Kiszerelés: 240g Egy adag: 1/2 adagolókanál (20 g) Adagok száma: 12

TÁPÉRTÉK 100 G-BAN EGY ADAGBAN (20 G)
Betain anhidrát (fermentált)   15 g  3000 mg 
Ciklikus klaszter-dextrin (HBCD)  12,5 g 2500 mg
 Béta-alanin (fermentált)   10 g 2000 mg

Mikronizált BCAA 2:1:1 (fermentált)

- L-Leucin 

- L-Izoleucin

- L-Valin 

10 g

5 g

2,5 g

2,5 g

2000 mg

1000 mg

500 mg

500 mg

L-Citrullin (fermentált)   7,5 g 1500 mg
Mikronizált kreatin monohidrát  7,5 g 1500 mg
L-Glutamin 5 g 1000 mg
L-Glicin 5 g 1000 mg
Taurin 5 g 1000 mg
DL-Almasav 5 g 500 mg
Kókuszvíz por (fermentált) 2,5 g 1000 mg
AAKG 2:1 L-arginin alfa-ketoglutarát 2,5 g 500 mg
Viniseera ® 2,5 g 500 mg
Feketebors kivonat (>Piperin 95%) 0,1 g 20 mg
Pink himalája só 0,5 g 100 mg
TARTALOM 100 G-BAN  EGY ADAGBAN (20 G) *NRV% 
C-vitamin 2,5 mg 500 mg  625%
Vas 100 mg 20 mg 143%
Jód 0,9 mg 0,180 mg 120%
Cink 90 mg 18 mg 180%
Szelén 0,06 mg 0,012 mg 22%
Mangán 24 mg 3 g 240%
Króm 0,09 mg 0,018 mg 45%
Molibdén 0,09 mg 0,018 mg 36%

  *NRV: napi referencia beviteli egység felnőttek számára.

Összetevők: Betain anhidrát, ciklikus klaszter-dextrin, béta-alanin, L-citrullin, mikronizált kreatin monohidrát, L-leucin, L-glutamin, L-glicin, taurin, DL-almasav, L-izoleucin, L-valin, kókuszvíz Cocos nucifera por, L-aszkorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav anhidrát), L-arginin alfa-ketoglutarát (AAKG 2:1), kéksz ő l ő Vitis vinifera (mag) por, színezék (Beetroot Red), természetes édesít őszer (szteviol glikozidok), pink himalája só, aroma (cseresznye), vas-fumarát, feketebors kivonat Piper nigrum (gyümölcs) por, cink oxid, kálium-jodid, krómium-klorid, nátrium-molibdén-dihidrát, nátrium-szelenit, mangán szulfát-monohidrát.*RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)

Minőség: Az Intra Workout és az összes többi Marathontime termék biztonságos összetevőkből lett gyártva.

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!

 

 

Adagolási javaslat: Keverjen össze egy adag (1/2 adagolókanál = 20 g) italport 500 ml hideg vízzel és fogyassza edzés közben.

 

 

 

 

ZMB6 tesztoszteron optimalizáló és hormonjavító

 

 

 • ZMB6 Hormonoptimalizáló, segítség a regenerációhoz. ZMA formula újra gondolva

 • 60 adag - 2 hónapra elegendő támogatás!

 • Magnézium, B6-vitamin és Cink szakértők által javasolt arányában kifejlesztve a regenerációért és hormonoptimalizálásért

 

 

A B6 vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcseréhez, valamint a fáradtság és a kifáradás mérsékléséhez. Ezen kívül, szerepet játszik az immunrendszer normál működésében, valamint a normál fehérje és glikogén anyagcserében.*

 

 

 • A Magnézium szintén szerepet játszik az izomműködés,

 • az idegrendszer

 • és az anyagcsere folyamatok megfelelő működésében.

 • Több, mint háromszázféle enzimreakcióban vesz részt,

 • így számos szerv működését befolyásolja.

 • A magnéziumhiány jelentős kockázati tényező a szívinfarktus kialakulásában.

 • Hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez.

 • A menzeszt megelőző fejfájás oka is lehet a vér alacsony magnézium szintje.

 

 

 •  A normális szellemi működés fenntartása,

 • termékenység és szaporodás folyamatainak segítése,

 • a csontozat, a haj és a köröm egészséges állapotának fenntartása,

 • a látás és az immunrendszer működésének segítése.

 • Közel 70 enzim megfelelő működését szabályozza.

 • Nélkülözhetetlen a kisgyermekek növekedéséhez.

 • Az átlagosnál lassabban gyógyuló sebek hátterében gyakran a cinkszegény étrend áll. *

 

Név

Mennyiség 1 kapszulában

*NRV

Magnézium

225 mg

60%

B6-vitamin

5,25 mg

375%

Cink

15 mg

150%

*: NRV napi beviteli referenciaérték felnőttek számára
**: NRV nincs meghatározva

Összetevők:

Magnézium-oxid,cink-glükonát, térfogatnövelőszer (mikrokristályos cellulóz), zselatin, tisztított víz, csomósodásgátló szerek (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), piridoxin-hidroklorid, színezék (titán-oxid)

 

 

Napi 1 ZMB6 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve lefekvés előtt.

 

Search