Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
14.000 Ft felett a kiszállítás INGYENES!
Your are here: > Home >

A lapos hasért

A lapos hasért

Nincs is annál kiábrándítóbb, amikor lapos, vagy kockás hasra vágyunk, rengeteg időt töltünk az edzőteremben, és mégsem látjuk erőfeszítéseink eredményét. Az az igazság, hogy amikor erre a célra fókuszálunk, több bakit is ellőhetünk, amik háráltathatják a fejlődésünket. Nézzük, melyek ezek!

Testmozgás után nem eszel? Öreg hiba! Fogyassz el legalább egy proteinturmixot! Azok, akik edzés után fehérjeshake-et isznak, több izomtömeget építenek, és közel 50%-kal több zsírt égetnek. Az edzés utáni első 30-60 perc kritikus, mert ilyenkor az izmok sokkal fogékonyabbak az aminosavakra, amelyek a szervezet fehérjéinek alapkövei.

Nem csak a kardiózásból áll a világ! Kombináld a kardiót a súlyzós edzéssel, vagy iktass be erősítő edzéseket is a heti tervedbe.

Használsz súlyokat? Lehet, hogy túl könnyűek! Ha rendszeresen edzel, ajánlott fokozatosan emelni a használt súlyokon. Arra viszont fontos ügyelned, hogy kizárólag addig emelj, amíg biztonságosan és helyesen tudod végrehajtani a gyakorlatokat.

Nem szerepel a heti terveid között egy intervall edzés? Hogy miért? Egy váltakozó intenzitású szakaszokból felépülő edzés után akár 24 órával is égetheti a szervezeted a zsírt.

Túl sokat pihensz két gyakorlat között.

Túl keményen és túl sokat edzel. A túledzés létező és kockázatos jelenség, ugyanis az izmainknak is szüksége van pihenésre a felépüléshez. Ha nem pihensz eleget, jócskán növelheted a sérülések kockázatát.

Ha magadra ismertél valamelyik pont alapján, akkor sincs semmi gond! Holnap egy új nap vár rád és új lehetőségek! Jó edzést és kitartást kívánunk!

#laposhas #kockáshas #weightloss #abs #tflatstomach

Search